Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
5 gyakori eset, amikor az emelőhátfalas szállítás válik be
Magyar English

5 gyakori eset, amikor az emelőhátfalas szállítás válik be

emelőhátfalas szállításAz emelőhátfalas szállítás számos előnyt tartogat, de vannak esetek, amikor az átlagosnál többet ér, ha rendelkezésre áll egy ilyen, speciális tehergépjármű típus!

A szállítmányozás világa tele van kihívásokkal, egyszerűen azért, mert minden projekt egyedi a maga nemében. Hogyan képes mégis könnyen venni az akadályokat egy profi fuvarozó cég? A sikert természetesen a remek logisztikai szervezés alapozza meg, ugyanakkor nem lehet eléggé hangsúlyozni a géppark jelentőségét, ami olyan, meglehetősen sokoldalú jármű típusokkal teljes, mint amilyen az emelőhátfalas teherautó.

Az emelőhátfalas kiszállítás olyan esetekben is megoldást jelent, amikor más jármű típusokkal csorbát szenvedne a hatékonyság vagy éppen az áru épségét illetően merülnének fel aggályok. A számtalan előny azonban önmagában kevés, ha nem látszik, hogyan érvényesülnek mindezek a gyakorlatban, ezért álljon most itt 5 olyan eset, amikor határozottan az emelőhátfalas megoldás tud eleget tenni a kívánalmaknak:

  1. Ha nem áll rendelkezésre emelőberendezés: A hidraulikus emelőmechanizmusnak köszönhetően a teherautó platója emelhető és süllyeszthető, vagyis az áru le- és felrakása egyéb emelésre szolgáló berendezések nélkül is könnyű és gyors.
  2. Ha nehezen mozgatható áruval kell dolgozni: Mivel az áru közvetlenül az emelőhátfalra, illetve a teherautó platójára helyezhető, a rakodás olyan áru esetében is csekély erőfeszítést igényel, ami súlyánál vagy méreténél fogva nehezen mozgatható.
  3. Ha különösen sérülékeny árut kell mozgatni: A mozgás és sérülés kockázata minimálisra csökkenthető szállítás közben, hiszen az emelőhátfal rendszer stabil, maximálisan biztonságos rögzítést tesz lehetővé, ami különösen fontos nagy értékű, sérülékeny áru esetén.
  4. Ha időérzékeny szállítási feladatokat kell ellátni: A szállítási folyamatok optimalizálása mindig nagy jelentőséggel bír, de ha a kiszállítás emelőhátfallal történik, az olyan rugalmasságot és gyorsaságot jelent a rakodást illetően, ami sok esetben nem pótolható másképp.
  5. Ha a kombinált szállítás a leghatékonyabb: Az emelőhátfalas teherautók kombinált szállítás esetén is tökéletesen megállják a helyüket, vagyis nem jelent akadályt, ha többféle közlekedési módot kell bevetni a szállítás hatékonysága érdekében.

Amennyiben úgy véli, hogy Önnek is ez a megoldás válna be leginkább, keressen minket bizalommal és kérje ajánlatunkat!

Vissza

Ajánlatkérés űrlap kitöltése