Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Belföldi szállítmányozás: mit érdemes tudni róla?
Magyar English

Belföldi szállítmányozás: mit érdemes tudni róla?

A belföldi szállítmányozás a hazai gazdaság egyik legfontosabb mozgatórugója, tehát elengedhetetlen a vállalkozások – illetve az ország – működtetéséhez. Érdemes azonban kiszervezni, azaz egy olyan cégre bízni a belföldi szállítmányozás lebonyolítását, amely kedvező feltételekkel, professzionális módon végzi el ezt a feladatot.

 

A belföldi szállítmányozás kiszervezésének előnyei:

- Az ezzel foglalkozó cégek nem csupán az eszköztárukat adják bérbe, de a kollégáik szaktudását és tapasztalatát is, nem is beszélve a kapcsolataikról. 
- A belföldi fuvarozás során rengeteg szabállyal kell tisztában lenni, de emellett ismerni kell a rakomány helyes csomagolásának, rakodásának és szállításának módjait is – ebben a partnercég segítséget nyújt.
- A szállítmány biztonságosan jut el a megrendelőhöz.
- A szállítás költsége nagyságrendekkel csökkenthető.

Természetesen a belföldi szállítmányozás sokféle lehet az árunak, a szállítási körülményeknek és a megrendelő igényeinek megfelelően; ezzel fontos számolni, amikor partnercéget választunk, hiszen lehetséges, hogy a nem megfelelő cég nem tudja elvégezni az általunk megrendelt szolgáltatást.

A belföldi szállítmányozás típusai:

- gyűjtő szállítmányozás,
- komplett (FTL) és rész (LTL) szállítmányozás,
- aznapi és expressz szállítás,
- veszélyes áru szállítása (ADR),
- és a speciális szállítmányozás.

Ha Ön is olyan partnert keres, amelyre nyugodtan bízhatja rá a belföldi szállítmányozás lebonyolítását, válassza cégünket! Gépjárműveink, illetve kollégáink segítségével pontosan végezzük el árui szállítását, több éves tapasztalatunknak hála nincs számunkra megoldhatatlan feladat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a belföldi szállítmányozással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Vissza

Ajánlatkérés űrlap kitöltése