Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Bértárolás: bízza ránk árui raktározását!
Magyar English

Bértárolás: bízza ránk árui raktározását!

A bértárolás – másként bérraktározás – lényege nem csupán a tárolóhely biztosítása partnereink számára, de az azzal kapcsolatos logisztikai szolgáltatás nyújtása is, amibe beletartozhat akár a belföldi és külföldi szállítmányozás is. Ennek következtében nem csupán a tárolási kapacitás növelhető meg ideiglenesen, avagy akár hosszabb távon is, hanem további előnyök is kihasználhatóak; ezek a következők:

- csökkenő költségek,
- professzionális tárolás és kezelés,
- eseti jelentések biztosítása,
- egyedi igények teljesítése.

A csökkenő költségek a fix raktárbérleti díj, a rezsiköltség és a humán erőforrás kiküszöbölése által valósulhatnak meg, a professzionális tárolást és kezelést pedig 3800 m²-es raktárunk és szakértő kollégáink biztosítják. Amennyiben szüksége van rá, elkészítjük az Ön által igényelt jelentéseket is, melyek az aktuális árukészlettel és az árumozgással kapcsolatosak, e jelentéseket pedig akár rendszeressé is tehetjük, és más, egyedi kéréseit is teljesítjük.

 

Raktárunk az M0 és M6 autópályák kereszteződésénél, a Harbor Park logisztikai bázison található, minden szükséges eszközzel felszerelt, és az Ön igényeinek is bizonyosan megfelel majd. Ha raktárkapacitás-hiánnyal küzd, vagy csak ideiglenesen szeretné megoldani termékei biztonságos és szakszerű tárolását, illetve, ha logisztikai partnert keres, érdemes hozzánk fordulnia, ám lényeges, hogy kizárólag raktárterületet nem tudunk biztosítani, csak logisztikai szolgáltatásunkkal együtt vehető igénybe. Szolgáltatásunk elsőrangú, áraink viszont ehhez képest kifejezetten kedvezőek, ezért, ha bennünket választ, garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Ha bővebb információra lenne szüksége bértárolási szolgáltatásunkkal kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket árui raktározásával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Vissza

Ajánlatkérés űrlap kitöltése