Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Nemzetközi fuvarozás és a cross-dock rendszer
Magyar English

Nemzetközi fuvarozás és a cross-dock rendszer

Nemzetközi fuvarozás és a cross-dock rendszerHa van olcsóbb megoldás, miért fizetne a hagyományos raktározásért? A cross-dock rendszernek köszönhetően Ön is csökkentheti a nemzetközi fuvarozás költségeit!

Egy sikeres cég nem engedheti meg magának, hogy mindig a jól bevált megoldásokhoz ragaszkodjon, és bár van eset, amikor még mindig a hagyományos raktározás éri meg, érdemes megismerkedni a szakma újdonságaival is. Ilyen a cross-dock rendszer, amit ma már a hazai cégek is szívesen és sikerrel alkalmaznak, elsősorban akkor, ha nemzetközi szállítmányozásról van szó, de akár országhatárokon belül történő fuvarozás esetén is sokat lehet vele nyerni. Mi is ez pontosan?

A raktározás alapvetően megkövetel egy bizonyos árukészletet, a hosszú távú raktározásnak pedig megvan a maga költsége, szemben azzal, ha a logisztikai szolgáltatás keresztbe dokkolással, azaz cross-dock rendszerrel egészül ki. Egy remekbe szabott irányítási rendszerrel és persze a megfelelő, korszerű technológiai háttérrel az áru legfeljebb 12 órát tölt a raktárban, de a legtöbb esetben szinte azonnal átpakolják a célállomás felé tartó járműbe és már útnak is indulhat.

Lényegében egy Just in Time rendszerről van szó, ami ugyan némileg hosszabb időt vesz igénybe egy útra levetítve, összességében mégis jobban megéri, ráadásul rengeteg kiadástól kíméli meg a megbízót. A cross-dock rendszerrel akár 20%-os költségmegtakarítást is el lehet érni, és minden bizonnyal valamennyi cég talál jobb helyet az így megspórolt pénznek. A minimális raktározási idő a kezelésből származó veszteségnek és a minőségbeli romlásnak is gátat vet, ami további anyagi előny.

Ha úgy véli, hogy a cross-dock szolgáltatás az Ön cégének is megérné, jó, ha tudja, hogy nem minden logisztikai partner tudja biztosítani ezt a lehetőséget, mi viszont igen. Pontosan tudjuk, hogyan lehet egyszerű, költséghatékony formában megvalósítani a nemzetközi fuvarozást, és ha ránk bízza magát, Önnel is megosztjuk szakmai ismereteink legjavát. Forduljon hozzánk elérhetőségeink valamelyikén és egyeztessük a részleteket!

Vissza

Ajánlatkérés űrlap kitöltése