VISSZAHÍVÁST  KÉREK

Adja meg nevét és telefonszámát, kollégánk visszahívja Önt!

Cégtörténet

Cég alapítás

A B-Fiesta Szállítmányozási és Logisztikai Kft. családi vállalkozásként alakult 1997-ben.

A vezető beosztásokat jelenleg is a két tulajdonos látja el. Az operatív és a szakmai feladatokért Kósa Barna a felelős, aki több mint  10 éve foglalkozik logisztikával, a Pénzügy pedig felesége Kósáné Zeke Rózsa területe, aki szintén régóta van jelen a  Pénzügyi pályán.

 

Fejlődés

Cégünk kezdetben kizárólag vámügyintézéssel foglalkozott, aztán az Európai Uniós csatlakozáskor nagyon komoly hangsúlyt fektetettünk arra, hogy a szolgáltatási palettánkat kiterjesszük a komplex logisztika irányába. Saját tehergépkocsikat vásároltunk és  raktárat béreltünk ügyfeleink számára, így már minden igényt kielégítő szolgáltatást tudtunk nyújtani azoknak, akik a bizalmukkal megtiszteltek bennünket.

 

Felelősség / Minőség

A B-Fiesta Kft. mindig is arra törekedett, hogy a szolgáltatásait a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsa. Tehergépkocsijaink modern műholdas védelemmel és nyomkövetővel vannak ellátva. A raktárunkban 24 órás védelem és camera rendszer biztosítja az áru sértetlenségét. Emellett persze kiváló kollégáink azok, akik tökéletes szolgáltatási színvonalat biztosítanak.  Nem célunk a nagy és nemzetközi  Logisztikai cégekkel versenyezni, hiszen akkor nem tudnánk MINDEN EGYES partnerünk igényét személyre szabottan kielégíteni. Kollégáink mindig készségesen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

 

Gyors ügyintézés

Amennyiben megtisztel bennünket azzal,  hogy felveszi velünk a kapcsolatot, akkor  nem kell hosszú időket várni az illetékes személy kapcsolására, hiszen a hívása azonnal ahhoz a kollégához fut be, aki a kezdetektől fogva az ügyeit fogja intézni cégünknél. Ajánlatkérése esetén azonnal kapcsolatba lépünk Önnel akár e-mailen, akár telefonon és megtaláljuk a lehető legoptimálisabb fuvar megoldást az Ön számára, hiszen a családi vállalkozásunk ereje abban rejlik, hogy mindig és minden körülmények között közvetlen kapcsolatot tudjunk kialakítani az ügyfeleinkkel.

 

Filozófiánk

Cégünk filozófiája az, hogy mindig, minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen a szolgáltatásunk minőségével és a szolgáltatási díjainkkal. Úgy véljük, hogy a mai rohanó világban is szükség van olyan szolgáltatókra, akik inkább a szolgáltatás minőségét és nem a mennyiségét helyezik előtérbe. A B-Fiesta Kft. ezt az utat választotta és tapastalataink alapján a partnereink is értékelik ezt a közvetlenséget és korrektséget amit tőlünk kapnak.

 

Jövőkép

A B-Fiesta Kft. a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a fejlesztésre,  az új beruházásokra, és kollégái képzésére, hogy ezáltal is a meglévő és leendő partnereink igényeinek maximális kielégítéséhez tudjunk segítséget nyújtani.

 

Mottónk

Ami drágának tűnik, nem biztos, hogy drága és ami olcsó, nem biztos, hogy megéri.

CÍM
1225 Budapest, Campona u. 1.
Ajánlatkérés űrlap kitöltése

Hozzájárulok a személyes adataim adatkezelési tájékozató szerinti kezeléséhez.

Jelen ajánlatkérés során nem használunk cookie-kat, a megadott adatok e-mailben kerülnek munkatársunkhoz, annak megkapásától számítva az ügylet lefolytatásáig, csak annak érdekében tárolunk adatokat, az adatok tárolását az ügylet végeztével töröljük rendszerünkből, a továbbiakban a B-Fiesta Kft.nem tároljaazokat, nem használja fel más célokra! Továbbítás előtt olvassa el azadatkezelési tájékoztatónkat!