VISSZAHÍVÁST  KÉREK

Adja meg nevét és telefonszámát, kollégánk visszahívja Önt!

Disztribúció

Disztribúciós tevékenységünk három fő pillérre támaszkodik, amelyek ötvözésével igyekszünk versenyelőnyt elérni.

Nemzetközileg elismert A-márkák

Elsősorban nemzetközi hírnévvel rendelkező, jól ismert márkák disztribúciójával foglalkozunk, amelyeket Magyarország területén belül juttatunk el a vásárlókig. Ezek a márkák és termékek széles körben ismertek, jelentős irántuk a kereslet, így nagy volumenű az áruforgalmuk.

Saját logisztika rendszer

Fontos eleme disztribútori tevékenységünknek a saját logisztikai rendszer és a saját tulajdonban lévő szállítmányozási és logisztikai eszközök. Ezek segítségével tudjuk költségeinket a lehető legalacsonyabb szinten tartani és versenyképes ajánlatot biztosítani vásárlóink számára.

Kiforrott folyamatok

24 év tapasztalata a logisztikában és szállítmányozásban nagy hatékonyságú működést eredményez. Beszerzési, értékesítési és logisztikai folyamataink kiforrottak, egyszerűek és hatékonyak. Rugalmasságunkat pedig saját fejlesztésű rendszereink biztosítják, amelyet akár vásárlóink igényeihez is tudjuk alakítani.

Rendszereinket és folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük és kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így igyekszünk vásárlóink igényeinek minél jobban megfelelni.

CÍM
1225 Budapest, Campona u. 1.
Ajánlatkérés űrlap kitöltése

Hozzájárulok a személyes adataim adatkezelési tájékozató szerinti kezeléséhez.

Jelen ajánlatkérés során nem használunk cookie-kat, a megadott adatok e-mailben kerülnek munkatársunkhoz, annak megkapásától számítva az ügylet lefolytatásáig, csak annak érdekében tárolunk adatokat, az adatok tárolását az ügylet végeztével töröljük rendszerünkből, a továbbiakban a B-Fiesta Kft.nem tároljaazokat, nem használja fel más célokra! Továbbítás előtt olvassa el azadatkezelési tájékoztatónkat!